conlibrio

loading

CONLIBRIO KORT & BONDIG

Wij, partners van Conlibrio, geloven dat wij het verschil maken door waarde toe te voegen, door vernieuwend en grensverleggend te zijn voor de klant. Een klant waar wij ons mee verbinden, door ons kwetsbaar op te stellen, door de mensen centraal te stellen, door diversiteit te omarmen en door de deur naar onze virtuele herberg altijd open te zetten.

Wij gaan met plezier en toewijding voor een duurzaam resultaat, omdat wij uit ervaring weten dat wij het waar kunnen maken.

video

WAT VOOR WERK DOET CONLIBRIO?

Conlibrio is waarschijnlijk het grootste kleine bedrijf ter wereld. Daardoor zullen we altijd flexibel kunnen reageren op uw vraag op gebied van:

  • Individuele coaching
  • Ontwikkeling van high performance teams
  • Organisatieontwikkeling
  • Programmas voor grote groepen
  • Of iets daartussenin

Samen met u vinden we altijd de vorm en inhoud die het best past bij uw uitdagingen. We zijn actief bij zowel grote als kleine organisaties. Altijd met interactieve, sterk op doel en resultaat gerichte programma's. Wilt u de prestatie van uw organisatie verbeteren? Wij staan klaar om u met creatief maatwerk te helpen MENSEN en CULTUUR in lijn te brengen met RESULTATEN en STRATEGIE.

HOE IS HET OM TE WERKEN MET CONLIBRO?

Wij zijn een gepassioneerd clubje. Dat zult u meteen merken als u ons ontmoet. In het begin zijn we nogal moeilijk in de omgang. We bestoken u met heel veel vragen. Dat doen we omdat we eerst het naadje van de kous willen weten en alles over uw vraag willen begrijpen.Dan bouwen we met u verder om te ontdekken welke aanpak het best past bij uw uitdagingen en wat de toegevoegde waarde en de investering is. Vanaf het eerste begin interactief en dus echt op maat gemaakt. We doen dit snel en geconcentreerd en het kost u dus weinig tijd. Daarna komen we de afspraken na en worden de resultaten behaald. Vraag het onze klanten maar.

UW PROJECT BEPAALT DE INVESTERING

Bij Conlibrio geloven we dat de investering in uw project direct verband moet houden met de waarde die wordt toegevoegd. Daarom worden onze tarieven bepaald op basis van de complexiteit en toegevoegde waarde van uw project. We geloven dat onze waarde en de prijs die u betaald worden bepaald door de mate waarin uw organisatie er uiteindelijk beter van wordt.Hiervoor hebben we onze Project Profiler© ontwikkeld. Een instrument waarmee we, samen met u en in volkomen transparantie, ons tarief bepalen.

Onze waarden

Wij omarmen evenwaardigheid
Voor ons is iedereen even belangrijk.

Wij zijn authentiek
Wij zijn onszelf, onafhankelijk van de omstandigheden en gunnen anderen diezelfde vrijheid. Wij doen wat voor ons goed en juist voelt.

Wij zijn eerlijk
Wij spelen geen spelletjes met mensen; wij zijn van nature open en eerlijk.

Wij werken met een open geest
Wij staan altijd open voor nieuwe informatie, oplossingen en inspiratie en de gedachten en ideeën van anderen.

Wij voegen waarde toe
Bij elke menselijk contact voegen we waarde toe, om zo direct en merkbaar bij te dragen aan wederzijdse groei.

Onze partners

Trygger & Flemming is één van onze partners in veranderingstrajecten, als expert in het optimaliseren van technische, financiële,.. processen en procedures binnen bedrijven.

Netsquare Ondersteunt ons bij de ontwikkeling van onze digitale producten.

Marian Philips Op haar eigen methodologische wijze begeleidt Marian als coach en facilitator individuen, teams en organisaties doorheen processenzodat ze succesvol de vooropgestelde doelen en resultaten kunnen bereiken.

Ronny Leyman Als oprichter van Conlibrio kent Ronny als geen ander de tools, de werkwijzen en het gedachtengoed van Conlibrio, Ook al richtte hij in feb 2015 Co-Vibes op, een bedrijfje op wat inspeelt op de nieuwe economie. We kunnen nog steeds op zijn expertise rekenen en die inzetten als dit nodig blijkt.

Het team