conlibrio

loading

Uitnodiging - The Origin of Comany Culture


Uitnodiging - The Origin of Comany Culture

Misschien was jij één van die mensen die met spijt hoorden dat we dit jaar geen “Vernieuwjaars Receptie” zouden organiseren. Maar we beloofden toen iets nieuws. Nu zijn we zover!

Je kent Conlibrio als het grootste kleine bedrijf ter wereld dat zich bezighoudt met het verbinden van Mensen en Cultuur met Strategie en Resultaat. In dat verband heb je waarschijnlijk al met ons samengewerkt. In die samenwerking hebben we ook steeds kennis, kunde en ervaringen met je gedeeld. Vandaag bereiken we hierin een mijlpaal.

Conlibrio geeft namelijk een eerste boek uit; “The Origin of Company Cultures” geschreven door collega Jan van der Torre. We zijn hier trots op en willen je daarom graag uitnodigen voor een ouderwets moderne Conlibriaanse presentatie. We gaan 3 ontmoetingsdagen inplannen en willen je graag uitnodigen om deze luxe uitgave te ontdekken en Jan over de inhoud te horen. Daarnaast willen we ervaringen met elkaar delen en deze aanleiding aangrijpen om elkaar weer eens te ontmoeten.

De grote inspiratie voor het boek is het beroemde; “The Origin of Species” van Charles Darwin. Vandaar de titel. Met een variëteit aan verhalen en invalshoeken neemt Jan je mee op een reis door de tijd. Op die reis ontdek je dan welke “memen” de ontwikkeling van bedrijfsculturen hebben beïnvloed. “Memen” zijn ideeën en gedachten die zich via de hersenen en sociale contacten verspreiden.

Op elke locatie voorzien we uiteraard een bij het moment passend drankje en versnapering.

Onze eerste ontmoetingsdag hebben we ingepland op zaterdag 25/04 in Antwerpen, je vind ons samen met Jan en de boeken op deze 3 momenten op deze 3 unieke locaties:

• 10:00 - 12:00 Revista – Karel Rogierstraat 47 Antwerpen Zuid

• 13:00 - 15:00 Het Mediahuis – Katwilgweg 2 Antwerpen Linkeroever

• 15:30 - 17:30 Ivo de Groot Exceptional Interiors - Ernest van Dijckkaai 7 Antwerpen

 

Op zaterdag 16/05 vind je ons in Gent, op deze 3 inspirerende locaties:

• 10:00 - 12:00 Backstay, Sint-Pietersnieuwstraat 128, Gent

• 13:00 - 15:00 Mosquito, Hoogpoort 28, Gent

• 15:30 - 17:30 Barista Zuivelberg, Meerseniersstraat 16, Gent

 

Graag je plaat sreserveren via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-the-origin-of-company-culture-gent-16874730774

 

De derde ontmoeting staat gepland op vijdag 4 september in de allang niet mee zo stille Kempen plannen. De waar en wanneer volgen later.

Tot spoedig ziens!

Team Conlibrio

Jan, Annelore, Annemiek, Ils, Inge, Joeri en Gust

 

PS Kan je niet komen, maar wil je toch graag een boek, bestel het dan via info@conlibrio.be voor 21,50 € plus verzendkosten is het van jou.