conlibrio

loading

Co-Lab SPK


Co-Lab SPK

Het tweede jaar op rij organiseert het SPK een Co-Lab-traject waarbij bedrijven zich laten begeleiden door een ‘designer’ om service en/of producten te ontwikkelen of te hertekenen.

Wijzelf, Conlibrio, zijn steeds op zoek naar verbeteringen in onze manier van werken.  Dit doen we niet alleen om bij te blijven met wat er leeft bij onze klanten en wat zij vragen, maar zeerzeker ook omdat wat weten dat innovatie een manier is om te groeien en onze diensten te verbeteren.

Vorig jaar hebben wij binnen het SPK Co-Lab-verhaal een zorgcentrum voor ouderen ondersteund met hun verandertraject, en dit jaar hebben we gekozen om samen met Stephanie Straatman van Bundl onze eigen service-aanpak voor de zorgsector te verbeteren en te innoveren.

Dit zorgconcept stelt ziekenhuizen in staat hun focus op hun kerntaak, met name zorg verlenen,  terug scherpt te stellen. Op die manier kunnen ziekenhuizen dan ook beter en efficiënter omgaan met de huidige problematieken rond financiering, samenwerkingen met andere ziekenhuizen, interne samenwerking tussen het ziekenhuis en zijn medisch specialisten, etc…

Als het Co-Lab traject achter de rug is delen we de resultaten met jullie. Tot dan is het de handen uit de mouwen steken…!