conlibrio

loading

Blue Monday en bedrijfscultuur


Blue Monday en bedrijfscultuur

Vandaag is de derde maandag van januari, statistisch gezien, de meest depressieve dag van het jaar. Dus heb je je er vandaag geen zin in, no worries! Maar voelt elke werkdag as blue Monday doe dan deze online test eens. Deze korte test hebben we ontwikkelt op basis van onze colours of culture instrument om te zien welke bedrjfscultuur bij je past.

Wat is het instrument waaruit deze test voortkomt? Het Conlibrio Colours of Culture instrument gebruiken we om samen met u, in een workshop van maximaal vier uur, uw organisatiecultuur in beeld te brengen. Handig om bijvoorbeeld de juiste mensen aan te kunnen trekken, leiderschapscompetenties te bepalen, een duidelijke relatie met leveranciers te bereiken  en uw klanten een betrouwbaar beeld van uw organisatie te geven.

We hebben dit instument in een fysieke versie in de vorm van een bordspel en in een digitale versie. Deze kunnen ook simultaan gebruikt worden. Het bordspel is aangenaam omdat het spel levendiger maakt. De digiatle versie heeft als voordeel dat er direct een rapport wordt gegenereerd. Simultaan spelen, combineert beide voordelen.

Jan van der Torre schreef een boek over bedrijfsculturen en daarmee een goed handboek bij ons Colours of Culture© instrument, je leest er meer over op onze blog, ook hoe je het kan bestellen.

Download de brochure en begin uw reis door het landschap van organisatiecultuur.